Παναθηναϊκός: Έλεγαν ότι δεν έχει μέλλον, αλλά τους... απάντησε!

Το Ελλάς, Ευρώπη, Panathinaikos επιστρέφει!

Πολλοί έλεγαν ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν έχει μέλλον στον Παναθηναϊκό μένοντας 14 μήνες εκτός δράσης.

Να όπως που ο κάπτεν έδειξε σφυγμό στον Πειραιά, εμπνέοντας τους συμπαίκτες του.

Το συμβόλαιο του που ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2020 με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου το 2019 ο ηγέτης των πράσινων ανανέωσε ώστε να παραμείνει στο τριφύλλι για 3,5 χρόνια ακόμα.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως θα είναι στο Κορωπί μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Η συμφωνία με τον διεθνή μέσο φυσικά και αποτελούσε επιτυχία για τον Παναθηναϊκό που κράτησε ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία ενώ ο Κουρμπέλης είχε δείξει από την πρώτη στιγμή την επιθυμία του να παραμείνει στους πράσινους.

Ο αρχηγός πείστηκε και για το πλάνο που υπάρχει ενόψει για τα επόμενα χρόνια ώστε ο Παναθηναϊκός να γίνει ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει τίτλους. O Κουρμπέλης που ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αστέρα αποκτήθηκε από τους Αρκάδες τον Ιανουάριο του 2017.

Ο αρχηγός έκανε το ντεμπούτο του στις 5 Ιανουαρίου 2017 κόντρα στον Πλατανιά και έκτοτε καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα των πράσινων. Δεν έχει κερδίσει ακόμα τίτλο αλλά η ευκαιρία θα του δοθεί στον τελικό Κυπέλλου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News