Παναθηναϊκός: «Ελάτε από νωρίς στο γήπεδο με ΠΑΟΚ»

Παναθηναϊκός: «Ελάτε από νωρίς στο γήπεδο με ΠΑΟΚ»

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάλεσε τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Λόγω της αναμενόμενης αυξημένης παρουσίας φιλάθλων στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός καλεί τους φιλάθλους κατόχους εισιτηρίων της επικείμενης αναμέτρησης του Ολυμπιακού Σταδίου, να προσέλθουν από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να αποφευχθεί συνωστισμός, ταλαιπωρία, καθυστέρηση της πρόσβασής τους στις κερκίδες και να συμβάλουν στην ομαλότητα. Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 17:30.

Δεδομένων των αυξημένων μέτρων ασφαλείας και του διπλού σωματικού ελέγχου που θα διενεργηθεί στους φιλάθλους τόσο πριν όσο και μετά την είσοδο στις θύρες, είναι προτιμότερο σε όσους επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο να προτιμήσουν την ηλεκτρονική διάθεση μέσω του σάιτ της viva (www.viva.gr) και όχι τα εκδοτήρια του γηπέδου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News