Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένοι με Κβιρκβέλια στο τριφύλλι

Παναθηναϊκός: Εκνευρισμένοι με Κβιρκβέλια στο τριφύλλι

O διεθνής Γεωργιανός στόπερ Σόλομον Κβιρκβέλια προτάθηκε στους “πράσινους”.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση στόπερ και μία ακόμα περίπτωση που έπεσε στο τραπέζι είναι του Κβιρκβέλια. Ο διεθνής Γεωργιανός προτάθηκε αλλά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.

Εκνευρισμένοι στο τριφύλλι

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη Sportday, στο τριφύλλι είναι εκνευρισμένοι καθώς ο ατζέντης του παίκτη έκανε σχετικά… παιχνίδια, προς όφελος του πελάτη του.

Στα 29 του χρόνια έμεινε ελεύθερος από τη Λοκομοτίβ Μόσχας μετά τον δανεισμό του στη Ροτόρ Βόλκογκραντ (19 συμ. πέρυσι), ομάδα που τερμάτισε προτελευταία και υποβιβάστηκε.

Ο Κβιρκβέλια έχει περάσει όλη την καριέρα του στη Ρωσία όπου αγωνίζεται από το 2010, έχοντας αγωνιστεί για μία επταετία στη Ρούμπιν Καζάν (δανεικός ενδιάμεσα στη Νέφτεκχιμικ,), με τη Λοκομοτίβ να τον αγοράζει το 2017 αντί 2,5 εκατ. ευρώ. Παράλληλα είναι 41 φορές διεθνής.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News