Παναθηναϊκός: Εκεί θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή προετοιμασία

Παναθηναϊκός: Ανησυχία για δύο μετά το ντέρμπι

Επί ολλανδικού εδάφους και συγκεκριμένα, σε προπονητικό κέντρο του Άλκμααρ θα γίνει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού τον ερχόμενο Ιούλιο.

Στη χώρα που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, στην Ολλανδία θα βρεθεί ξανά ο Παναθηναϊκός μετά από δύο χρόνια, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, οι πράσινοι θα ταξιδέψουν στις αρχές του Ιούλη στο Άλκμααρ. Η τελική ημερομηνία θα καθοριστεί και από τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα επί ολλανδικού εδάφους.

Την τελευταία φορά το Τριφύλλι, με τον Γιώργο Δώνη στο «τιμόνι» της ομάδας, είχε φύγει θριαμβευτικά από τη χώρα της «τουλίπας», καθώς είχε επικρατήσει του Άγιαξ (2-1), της Φέγενορντ (3-0) και της Φένλο (1-0).

Θυμίζουμε πως πέρσι ο Παναθηναϊκός δεν ταξίδεψε στο εξωτερικό λόγω Covid-19 και στο πλαίσιο της προετοιμασίας του στο Κορωπί, έμεινε σε ξενοδοχείο στην Ανάβυσσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News