Παναθηναϊκός: Έκανε πράξη τον Κανόνα, θυμίζοντας... Μαρκαριάν!

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 0-0 (Highlights/vid)

Παιχνίδι που δεν μπορείς να κερδίσεις τουλάχιστον μην το χάσεις. Κανόνας.

Αμα ειδικά το ματς αφορά εκτός έδρας ντέρμπι είσαι ακόμα καλύτερα με τον πόντο κι ας έχει τόσα προβλήματα φέτος η ΑΕΚ.

Δεν παύει να παραμένει κλαμπ με βαριά φανέλα που στην πρεμιέρα των πλέι-οφ σε έβαλε σε δύσκολη θέση μέσα στη Λεωφόρο.

Ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα πλέι-οφ πολύ απλά γιατί έγινε κυνικός όσο δεν πάει θυμίζοντάς μας την ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Οδηγός μας πρέπει να είναι η κανονικής περίοδος όπου εβδομάδα με εβδομάδα όλοι στον οργανισμό ήθελαν…ηρεμιστικά , ειδικά στα παιχνίδια που δίνονταν εκτός Λεωφόρου.

Το κλαμπ έχασε αμέτρητους βαθμούς χωρίς να είναι χειρότερο του αντιπάλου του. Από ατομικά σφάλματα, από γκολ που μπαίνουν μια φορά στα 100 χρόνια (θυμηθείτε το γκολ της ήττας στην Τούμπα από 30 μέτρα, δοκάρι και μέσα), από χαμένες ευκαιρίες, από διαιτησία.

Να, όμως, που στα πλέι -οφ γύρισε ο τροχός! Μπορεί το τριφύλλι να μην μαγεύει με το ποδόσφαιρο που αποδίδει, αλλά δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε ότι ο Ιβάν έχει …κοντό rotation, τον νεαρό Ιωαννίδη σε ρόλο φορ και μετρημένες επιλογές. Επιπλέον το τριφύλλι αντιμετωπίζει τραυματισμούς, απουσίες, αναποδιές πολλές πάντα με την διαιτησία σε πρώτο πλάνο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News