Παναθηναϊκός: Έκανε οκτώ μεταγραφές, τις πέντε το τελευταίο δεκαήμερο!

Παναθηναϊκός: Έκανε οκτώ μεταγραφές, τις πέντε το τελευταίο δεκαήμερο!

Ο Παναθηναϊκός άναψε τις… μηχανές του στο φινάλε του καλοκαιριού και το φθινόπωρο τον βρήκε με οκτώ νέους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ του.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν το καλοκαίρι με τη μεταγραφή του Γιάννη Κώτσιρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα αποκτήθηκε ο Ρούμπεν Πέρεθ. Οι δύο ποδοσφαιριστές ήταν οι μοναδικοί από τους οκτώ που πρόλαβαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Χορστ.

Τέλη του Ιουλίου και ενώ η ομάδα τα… μάζευε για να επιστρέψει στην Ελλάδα, έγινε η μεταγραφή του Ζβόνιμιρ Σάρλια. Πέρασε ο Δεκαπενταύγουστος και το Τριφύλλι είχε μείνει στις τρεις μεταγραφές. Η κατάσταση φάνηκε ανησυχητική, ωστόσο, οι «πράσινοι» ενεργοποιήθηκαν με ανορθόδοξο τρόπο, έγκαιρα, δεδομένου ότι το πρωτάθλημα δεν ξεκίνησε στην… ώρα του.

Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο, ντύθηκαν στα πράσινα οι Λούντκβιστ, Βιτάλ, Βαγιαννίδης, Μπρινιόλι και Παλάσιος!

Μένει να δούμε, αν ο Παναθηναϊκός είπε την τελευταία του λέξη στα μεταγραφικά, ή αν θα υπάρξει κάποια… έκπληξη στο επιπλέον δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη για ελεύθερους παίκτες.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News