Παναθηναϊκός: Εισιτήριο... ΧΘΕΣ για να γίνει Πρωταθλητής Ευρώπης!

Παναθηναϊκός: Εισιτήριο... ΧΘΕΣ για να γίνει Πρωταθλητής Ευρώπης!

Κατέκτησαν πρωτάθλημα, έφθασαν στα ημιτελικά της Ευρώπης, ακόμα… παλεύουν για το League Cup σε 4η φετινή διοργάνωση παρά την κούραση, ενώ την ίδια στιγμή η διοίκηση είναι πολύ κοντά να κάνει το «μπαμ» της δεκαετίας με τον Φερνάντο Ερνάντεζ.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού έχει ανταποκριθεί στα καλέσματα της ομάδας βόλεϊ ανδρών και θα κληθεί να το κάνει για μια τελευταία φορά φέτος σε ματς – ΤΙΤΛΟΥ κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Εν αντιθέσει, δηλαδή, με το ματς – φιέστα κόντρα στον Φοίνικα, αυτή τη φορά το Τριφύλλι θα δώσει μάχη για κούπα, όχι θα πανηγυρίσει απλά την κούπα και οι φίλαθλοι θα πρέπει να είναι περισσότεροι!




Γίνεται ευκόλως κατανοητό πως ο Ερασιτέχνης χρειάζεται έσοδα και αποτελεί στοίχημα να μαζευτεί ακόμα παραπάνω κόσμος στο κλειστό για την επικείμενη αναμέτρηση. Οι τόνοι είναι χαμηλοί στα μεταγραφικά, αλλά υπάρχει έντονη δραστηριότητα. Μια ακόμα «ένεση» από τον κόσμο θα άνοιγε τον δρόμο για περαιτέρω ενίσχυση προκειμένου οι «πράσινοι» να στοχεύσουν το μεγάλο στόχο, το ευρωπαϊκό!

Η τιμή της γενικής εισόδου είναι 10 ευρώ.

Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά μπορούν μέσω της viva στο ακόλουθο Link: https://www.viva.gr/tickets/sports/pao-paok-bolleu-andron-telikos-league-cup/




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News