Παναθηναϊκός: Εισήγηση «έκπληξη» για παραμονή παίκτη από Γιοβάνοβιτς!

Παναθηναϊκός: Εισήγηση «έκπληξη» για παραμονή παίκτη από Γιοβάνοβιτς!

Μπορεί όλοι στην ομάδα να ασχολούνται με τα παιχνίδια που ακολουθούν και θα κρίνουν όλη την χρονιά αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο προγραμματισμός για την νέα σεζόν δεν προχωράει.

‘Ενα θέμα που θα απασχόλησει τον Γιοβάνοβιτς και την διοίκηση είναι οι ανανεώσεις παικτών. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκεται και ο Μαουρίσιο του οποίου τον συμβόλαιο λήγει και όλα έδειχναν ότι δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα εφημερίδας ο Ιβάν έχει εισηγηθεί την παραμονή του Βραζιλιάνου.

Πιο συγκεκριμένα, στην Sportday αναγράφεται ότι ο Σέρβος τεχνικός έχει ψηλά τον Μάου καθώς τον θεωρεί πολύ σημαντικό εργαλείο για την ομάδα και είναι από τους λίγους παίκτες του ρόστερ που διαθέτουν προσωπικότητα και ηγετικές ικανότητες .

Έτσι ενώ όλοι θεωρούσαν οτι ο Βραζιλιάνος θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του , πλέον είναι πολύ πιθανό ο παίκτης να παραμείνει στον Παναθηναϊκό υπό τις οδηγίες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News