ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΙΣΑΙ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΪ

Γουέμπλεϊ: Ετοιμάζεται επετειακή φανέλα - Έκθεση στην Αθήνα

Το ημερολόγιο μόλις έγραψε «2/6/2021», ημέρα ορόσημο στην ιστορία του Παναθηναϊκού, καθώς συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Είναι αυτό, για το οποίο νιώθει περηφάνια ολόκληρη η Ελλάδα. Είναι αυτό που δεν πρόκειται να ξανασυμβεί ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και από ΚΑΝΕΝΑΝ. Μια ελληνική ομάδα σε τελικό Champions League / Πρωταθλητριών…

Ο μεγάλος Παναθηναϊκός κουβαλάει βαριά ιστορία πίσω του όντας η μοναδική ομάδα που έχει διαγράψει πορεία μέχρι και έναν τελικό Ευρώπης.

2-6-1971 έως 2-6-2021. Συμπληρώθηκαν 50 χρόνια από τη σπουδαιότερη πορεία ελληνικού συλλόγου μακριά από τα ελληνικά σύνορα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε γνωστό το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εκείνος το εκτόξευσε τις επόμενες δεκαετίες και αυτόν αναγνωρίζουν ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ως τον ΓΙΓΑΝΤΑ.

Και επειδή οι κακεντρεχείς υπάρχουν παντού, για τους κακεντρεχείς, λοιπόν, τον Παναθηναϊκό δεν θα τον φτάσουν ΠΟΤΕ! Η σημερινή μέρα είναι ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ τους!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News