Παναθηναϊκός: Είχε μείνει στην... Καρδίτσα ο Παπαγιάννης

MVP του Σούπερ Καπ ο Παπαγιάννης: «Όλοι με βοηθάνε στην ομάδα»

Από την εμφάνιση καριέρας στην…Καρδίτσα, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν απόντας κόντρα στους Ιταλούς.

Ώρες-ώρες δείχνει μονοδιάστατος στην επίθεση, σαν να μην έχει λόγο ύπαρξης στο παρκέ αν δεν του πετάξεις τη μπάλα πάνω από τη στεφάνη για να την καρφώσει.




Αυτονόητα πράγματα για κορμί 220 εκατοστών. Κατά τα άλλα παιχνίδι με πλάτη ούτε για δείγμα, τα γνωστά ,δηλαδή, που βλέπουμε χρόνια τώρα. Προφανώς το παιδί έχει πράγματα να δώσει, είναι σε …νηπιακή ηλικία για φορ (25 ετών), οι ψηλοί, ως γνωστόν, αργούν να ωριμάσουν μα αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει πράγματα από τον νο1 πίβοτ του, έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το ρόστερ, κινδυνεύει σε κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα.

Ευτυχώς που ο Αρτούρας Γκουντάιτις πρόσφερε με τους Ιταλούς. Όσο ο Ελληνας ψηλός ήταν στον πάγκο η ομάδα απέδιδε, είχε το μομέντουμ της αναμέτρησης, με το που πατούσε παρκέ ο Μεγαρίτης χαροπάλευες.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News