Παναθηναϊκός: Έγινε... viral η μεταγραφή του Μαντσίνι (pic)

Τα πρώτα νέα του Μαντσίνι από το Κορωπί - Ο αριθμός που διάλεξε

Ο Παναθηναϊκός έκανε τη μεγαλύτερη κίνηση των τελευταίων ετών, καθώς «άρπαξε» ποδοσφαιριστή με κανονική μεταγραφή από έτερο μεγάλο σύλλογο στην Ελλάδα, κάτι που δε συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια (εκτός κι αν πρόκειται για… φιλικά σωματεία).

Φίλοι, εχθροί ή απλοί φίλαθλοι έσπευσαν να «τσεκάρουν» το προφίλ του Ντάνιελ Μαντσίνι τις τελευταίες ώρες στο Transfermarkt.

Το βράδυ της Τετάρτης ο Αργεντινός «άσος» – πλέον – του Παναθηναϊκού βρίσκεται στην κορυφή της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που έχουν τα περισσότερα «κλικς» στη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα εύρεσης πληροφοριών γύρω από το σπορ στον κόσμο.




Ο Μαντσίνι ξεπέρασε τον Ντανζουμά στη σχετική λίστα που επέλεξε την Τότεναμ αντί για την Έβερτον, αλλά και τον Κίβιορ που αποκτήθηκε από την Άρσεναλ.

Οπότε καταλαβαίνετε τι νούμερα «έπιασε» η μεταγραφή του Μαντσίνι από τον Άρη στον Παναθηναϊκό!

Δείτε παρακάτω:

Παναθηναϊκός: Έγινε... viral η μεταγραφή του Μαντσίνι (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News