Παναθηναϊκός: Έφυγε από τη ζωή ο Ηλίας Γιούλης

Άλλαξε ώρα το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα βαθιά συλλυπητήρια του για τον χαμό του Ηλία Γιούλη του γνωστού «Ρουλαλά» της πράσινης κερκίδας.

Ο Σύλλογος αποχαιρετά έναν από τους σκαπανείς του Συλλόγου που με το δικό του τρόπο μεγάλωσε γενιές Παναθηναϊκών φιλάθλων στην κερκίδα σκαρώνοντας μαζί με άλλους «αιώνια πιστούς» τα περίφημα συνθήματα «Ρουλαλά».

Ο Ηλίας Γιούλης ζούσε τα τελευταία 25 χρόνια μόνιμα στην Πάτρα και είχε έντονη παρουσία στην εξέδρα του «τριφυλλιού» από τη δεκαετία του ΄50.Ο ίδιος είχε αναφέρει χαρακτηριστικά την πρώτη φορά που ακούστηκαν τα συνθήματα με την κατάληξη «Ρουλαλά» ήταν γύρω στο 1955 σε ματς με τον Απόλλωνα στη Λεωφόρο.

Σε παλιότερη συνέντευξη του ο άλλοτε «μαέστρος»« της πράσινης κερκίδας είχε αναφέρει «Έτυχε να έχω φωνή καμπάνα και μου έλεγαν ότι με άκουγαν και στο απέναντι πέταλο.

Η Θύρα 13 ήταν το σπίτι μου και έχω χάσει δουλειά επειδή είχε προπόνηση ο Παναθηναϊκός. Πηγαίναμε στο γήπεδο από νωρίς βλέπαμε μπάσκετ ή βόλεϊ πρώτα και μετά πηγαίναμε στο ποδόσφαιρο με τις ροκάνες μας και συνθήματα μας».

Στις 29 Ιανουαρίου το πρωί θα γίνει το μνημόσυνο του στα Γιουλαίικα Αχαϊας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News