Παναθηναϊκός: Έφυγαν 13 ποδοσφαιριστές, ήρθαν 9+2 στην ομάδα!

Γιοβάνοβιτς: Ατάκες για Ομπράντοβιτς - Οι δηλώσεις μετά τον ΠΑΣ

Το θέμα της ποσότητας έχει συζητηθεί έντονα το καλοκαίρι στην ομάδα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να επιθυμεί ένα ακόμη πιο κλειστό ρόστερ από το περσινό.

Από το Τριφύλλι αποχώρησαν 13 ποδοσφαιριστές, οι Μακέντα, Καρλίτος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλεθ, Μαουρίσιο, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Βιτάλ, Αγιούμπ, Μπεκ, Χατζηθεοδωρίδης, Χατζηγιοβάνης και Γκατσίνοβιτς.

Από την άλλη πλευρά, εντάχθηκαν στο «πράσινο» ρόστερ 9 ποδοσφαιριστές, οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, Τσέριν, Μάγκνουσον, Τρουιγιέ, Τσοκάι, Γκάνεα, Λοντίγκιν και Μπερνάρ, ενώ επέστρεψαν στο σύλλογο οι Καμπετσής από Βίλεμ και Σαβιέρ από Εστορίλ.

Συνεπώς, το ρόστερ του Παναθηναϊκού «μίκρυνε» κατά μόλις… δύο ποδοσφαιριστές, ενώ από ότι προέκυψε από το ρεπορτάζ, έγιναν προσπάθειες στο φινάλε της περιόδου για την απόκτηση εξτρέμ.

Βεβαίως και αυτή η διαφορά μπορεί να «γεφυρωθεί» με την άνοδο ενός ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟ Β’ ή την K19…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News