Παναθηναϊκός: Έφτασε στο Χορστ η αποστολή - Το απόγευμα η «πρώτη»

«Πάτησε» στο Ντίσελντορφ ο Παναθηναϊκός (pics)

Λίγο μετά τις 15:00 ώρα Ελλάδας έφτασε στο Χορστ της Ολλανδίας η αποστολή του Παναθηναϊκού, όπου για τις επόμενες δύο εβδομάδες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας της.

Οι «πράσινοι» ταξίδεψαν από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» προς το Ντίσελντορφ κι από εκεί οδικώς για το Χορστ με το πούλμαν της ομάδας, το οποίο είχε φύγει νωρίτερα απ’ την Αθήνα και περίμενε την αποστολή του «τριφυλλιού» έξω απ’ το αεροδρόμιο.

Η πτήση του Παναθηναϊκού ήταν ήρεμη, χωρίς καθυστερήσεις και με φουλ αυξημένα μέτρα για την προστασία απ’ την πανδημία του κορονοϊού. Οι περισσότεροι προτίμησαν να περάσουν το τρίωρο ταξίδι με κουβέντα, ταινίες στα λάπτοπ ή ύπνο.

Όχι όμως και το τεχνικό τιμ! Ο εκ των βοηθών του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, Χρήστος Κόντης, στη μεγαλύτερη διάρκεια της πτήσης παρακολουθούσε πλάνα προπόνησης τραβηγμένα από drone, ώστε να μπορεί να αναλύσει τα δεδομένα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Την ίδια ώρα ο Σέρβος τεχνικός και οι άλλοι συνεργάτες του συζητούσαν θέματα της προετοιμασίας των επόμενων ημερών, ενώ ο βασικός γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, Σωκράτης Διούδης, έβλεπε από το κινητό του συγκεκριμένα στιγμιότυπα από το καθημερινό πρόγραμμα προπονήσεων στο Κορωπί.

Η πρώτη προπόνηση των «πράσινων» στο αθλητικό κέντρο του Χορστ είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 ώρα Ελλάδας.

Πηγή: ΑΠΕ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News