Παναθηναϊκός: Έφτασε η ώρα για ένα μεγάλο διπλό!

Παναθηναϊκός - Ρεάλ Μαδρίτης 68-71: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σήμερα το βράδυ (20:00) στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας για την 11η αγωνιστική της Euroleague και ψάχνει να βρει την πρώτη του μεγάλη νίκη μακριά από την έδρα του.

Ο Παναθηναϊκός τη δεδομένη στιγμή έχει μπει σ’ ένα πολύ καλό mood κι αρχίζει σιγά-σιγά να χτίζει μομέντουμ. Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς την περασμένη εβδομάδα (διαβολοβδομάδα) κατάφερε να πάρει ισάριθμες νίκες με Βίρτους Μπολόνια και Βιλερμπάν, ενώ παράλληλα επικράτησε και κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Basket League.

Πλέον οι πράσινοι βρίσκονται στο Κάουνας προκειμένου ν’ αντιμετωπίσουν τη Ζάλγκιρις, έχοντας ως στόχο να φτάσουν στην πρώτη μεγάλη εκτός έδρας νίκη τους. Η αποστολή δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς η Ζάλγκιρις φέτος μετράει 4/4 στην έδρα της, ενώ συνολικά το ρεκόρ της είναι 6-4.

Γενικότερα ο Παναθηναϊκός οφείλει να κάνει την πρώτη μεγάλη νίκη του μακριά από το ΟΑΚΑ και αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ευκαιρία, για να το πετύχει κι από άποψη μομέντουμ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News