Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming

Παναθηναϊκός - Εφές Live Streaming

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming

Δείτε τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Εφές για την 20η αγωνιστική της Euroleague

  • 1/2/2019 – 21:30
  • ΟΑΚΑ
  • Novasports 2

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Εφές στο πλαίσιο της 21ης αγνωστικής της Euroleague. Σε ζωντανή μετάδοση από το Newspao.gr

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για νίκη απόψε απέναντι στην Εφές για να διατηρήσει τις λίγες ελπίδες του να μπει στα play offs.

Έχοντας χάσει τους τρεις «τελικούς» εκτός έδρας που προηγήθηκαν, ο Παναθηναϊκός είναι ήδη σε πολύ δύσκολη θέση. Κι αν δεν τα καταφέρει κι απόψε απέναντι στην Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ, το έργο της πρόκρισης στα play offs θα γίνει… mission impossible.

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming

Οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν και πάλι τον Κιθ Λάνγκφορντ, που συνεχίζει θεραπεία και είναι άγνωστο πότε (ή ακόμη και… αν) θα επιστρέψει στη δράση, ενώ παρελθόν έχει αποτελέσει εδώ και λίγες μέρες ο Στεφάν Λάσμε.

Ο Ρικ Πιτίνο ελπίζει τα… ιδιαίτερα μαθήματα στο σουτ που κάνει τις τελευταίες μέρες στην ομάδα του θα επιφέρουν μια κάποια βελτίωση στα ποσοστά της ομάδας.

Η Αναντολού Εφές έρχεται με στόχο να διατηρηθεί στην τέταρτη θέση της κατάταξης και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν εμφανίζεται ισχυρότερη από ποτέ, ενώ μια ήττα της θα βόλευε σίγουρα και τον Ολυμπιακό που την «κυνηγά» στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ντανιέλ Ιερεθουέλο (Ισπανία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Γκίτις Βίλιους (Λιθουανία).

Υπέρ του η προϊστορία 

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει τον αέρα της Εφές μετρώντας 16 νίκες σε 26 αναμετρήσεις, ενώ την είχε νικήσει δύο φορές και σε Final Four, το 2000 στη Θεσσαλονίκη και το 2001 στο Παρίσι.

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming

Πιτίνο: «Παίζουμε με τις καλύτερες ομάδες στην Euroleague. Βελτιωνόμαστε. Ζήτησα από τους παίκτες μου να περνούν έξτρα χρόνο κάθε μέρα για να σουτάρουν και βελτιώνονται. Παίζουμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Είναι ταλαντούχοι, αλλά και εμείς γινόμαστε καλύτεροι. Θα δούμε αύριο αν είναι αρκετό αυτό».

Για το αν θα προκριθούν οι «πράσινοι»: «Όπως είπα στους παίκτες, η πιθανότητα βασίζεται στα στατιστικά. Η ικανότητα στη βελτίωση. Είμαστε ικανοί; Ναι, αν γίνουμε καλύτεροι. Βάσει στατιστικών, όμως, όχι».

Για τη βελτίωση της ομάδας του: «Βελτιωνόμαστε. Είναι αρκετό αυτό για να παίξουμε με μια ομάδα του Top 4; Πρέπει να βρούμε υγεία, να γίνουμε καλύτεροι και πιο δυνατοί. Βιαζόμαστε. Πιστεύω πως θα είμαστε εξαιρετικοί αύριο. Αυτό νιώθω. Θα δούμε αν θα είναι αρκετό αυτό. Βλέπω κάθε μέρα βελτίωση στην προπόνηση. Ανεβαίνουμε, αλλά πρέπει να ανέβουμε πολύ παραπάνω».

Για τα εκτός έδρας ματς: «Έχουμε πάρει μόνο μία εκτός έδρας νίκη όλη τη σεζόν. Πάντα λέω ότι ο πραγματικός χαρακτήρας φαίνεται εκτός έδρας».

Τέλος, κλείνοντας τις δηλώσεις του είπε με διάθεση για χιούμορ στους δημοσιογράφους: «Πρέπει να μας φέρετε τύχη, γιατί μας έχετε φέρει ατυχία μέχρι στιγμής. Θα δουλέψω και με εσάς μετά την προπόνηση για 20 λεπτά».

Λοτζέσκι: «Όλα είναι πιθανά. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα και θα παλέψουμε για να κυνηγήσουμε την είσοδο στα πλέι-οφ. Συμβαίνει για δύο τρία χρόνια τώρα. Οπότε δεν είναι κάτι καινούριο. Όμως τα τελευταία χρόνια είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας, οπότε δεν ήταν κάτι που μας ενοχλούσε.

Τώρα επιστρέφουμε στο σπίτι μας, πρέπει να το προφυλάξουμε. Όλα είναι διαφορετικά εδώ. Τα τελευταία τρια μας ήμασταν κοντά, κρίθηκαν στις τελευταίες κατοχές και στις λεπτομέρειες. Πρέπει όμως να κερδίσουμε. Πρέπει να βγούμε με ενέργεια και να είμαστε συγκεντρωμένοι.

Πρέπει να τρέξουμε και να έχουμε περισσότερα καλά διαστήματα, Παίζουμε στην έδρα μας με μία πολύ καλή ομάδα, αλλά πρέπει να κερδίσουμε».

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 21:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 2

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση στον περιηγητή σας και βρείτε το λινκ που επιθυμείτε…

https://www.vipbox.live/panathinaikos-vs-anadolu-efes-3-live
https://www.vipbox.live/panathinaikos-vs-anadolu-efes-2-live
https://www.vipbox.live/panathinaikos-vs-anadolu-efes-1-live

Παναθηναϊκός – Εφές Live Streaming

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News