Παναθηναϊκός - Εφές 95-69: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Εφές 95-69: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού απέναντι στην Εφές.

Σαν το… νερό χρειαζόταν μια τέτοια παράσταση να δείξει στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός. Γέμισαν με αυτοπεποίθηση και απέκτησαν ψυχολογία οι παίκτες, ενώ οι φίλοι του συλλόγου ενθουσιάστηκαν και πάλι μετά από μια σειρά μέτριων ως και κακό εμφανίσεων.

Δημήτρης Πρίφτης (8/10): Ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε καλή πνευματική προετοιμασία στους παίκτες του, οι οποίοι αγωνίστηκαν υπό την πίεση του 1-4. Έκανε σωστή διαχείριση στο ματς, πήρε καίρια τάιμ άουτ και μαζί με τους αγωνιζόμενους, έκανε και εκείνος έναν καλό αγώνα!

Κέντρικ Πέρι (7/10): Ο Αμερικανός γκαρντ δικαιολόγησε τον τίτλο του playmaker στο αποψινό παιχνίδι πετυχαίνοντας έξι ασίστ στο παιχνίδι. Σημείωσε και ένα δίποντο.

Ντάρι Μέικον (10/10): Έκανε εξωπραγματική εμφάνιση ο Μέικον με 9/12 τρίποντα, λίγο έλειψε να φθάσει το ρεκόρ του Λάρκιν στην Ευρωλίγκα. Θύμισε Ράις στο ΟΑΚΑ με 34 πόντους! Αναμφίβολα, ο man of the match!

Γιώργος Παπαγιάννης (9/10): Εκ των κορυφαίων ο Μεγαρίτης σέντερ, ο οποίος έκανε μια καταιγιστική εμφάνιση απέναντι στους Τούρκους. Έκανε double double με 12 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μποχωρίδης (-): Έπαιξε για λίγο στο τέλος, ενώ το ματς είχε κριθεί. Μπήκε στο πνεύμα του αγώνα και προσέφερε τρεις πόντους στην ομάδα του.

Ιωάννης Παπαπέτρου (6/10): Παρά το πρόβλημα τραυματισμού, ο «Πάπι» έσφιξε τις γροθιές του κι έπαιξε με όλες του τις δυνάμεις. Ξεκίνησε άσχημα στο παιχνίδι, όμως, στην πορεία βελτιώθηκε και πέτυχε και 8 πόντους.

https://newspao.gr/polla-richter-sto-oaka-o-exasteros-patise-tin-efes/

Γιόγκι Φερέλ (5/10): Είναι φυσιολογικό για το νεοαποκτηθέντα να μην πατάει καλά και να μην έχει την απαιτούμενη φυσική κατάσταση. Παρόλα αυτά, μοίρασε 4 ασίστ και έδειξε πως μπορεί να συνεισφέρει στον τομέα που «πονάει» το Τριφύλλι.

Λεωνίδας Κασελάκης (-): Αντίστοιχα με τον Μποχωρίδη, ο Κασέλ μπήκε στο φινάλε και άφησε κι αυτός το λιθαράκι του στην ευρεία νίκη του Παναθηναϊκού με 2 πόντους.

Οκάρο Ουάιτ (5/10): Κι αυτός ήταν εξαιρετικά αμφίβολος μαζί με τον Παπαπέτρου, κι όμως, αγωνίστηκε κανονικά. Ο Αμερικανός έπαιξε καλές άμυνες και μάζεψε 4 ριμπάουντ.

Τζεχάιβ Φλόιντ (4/10): Είναι καιρός να πάρει τα πάνω του ο Φλόιντ, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που οι «πράσινοι» κλειδώνουν από νωρίς τον σκοπό τους.

Νεμάνια Νέντοβιτς (8/10): Επανεμφανίστηκε ο καλός «Νεμάνιακ» ξανά στο ΟΑΚΑ. Από το ματς με τη Φενέρ είχε να κάνει μια γεμάτη εμφάνιση ο Σέρβος γκαρντ, τα κατάφερε στο αμέσως επόμενο εντός έδρας, πετυχαίνοντας 17 πόντους με 100% ευστοχία (3/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5/5 βολές).

Τζέρεμι Έβανς (6/10): Επιθετικά δεν έχει πάρει μπρος, όμως, ο Έβανς έπαιξε πολύ καλή άμυνα καλύπτοντας πλήρως, τα όποια χρονικά διαστήματα δεν μπορούσε να παίξει ο Ουάιτ.

Χάουαρντ Σαντ Ρος (8/10): Ο Κουβανός έκανε μια απίθανη εμφάνιση μετά από καιρό (και) στο εκτελεστικό κομμάτι. Ήταν η κύρια αιτία για το 22-8 της α’ περιόδου και έδωσε ώθηση στην ομάδα του να συντρίψει την Εφές.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News