Παναθηναϊκός - Εφές: Η ευκαιρία του Παπαγιάννη

Παναθηναϊκός - Εφές: Η ευκαιρία του Παπαγιάννη

Χωρίς τον Μπράιαντ Ντάνστον στο παρκέ είναι η ευκαιρία του Γιώργου Παπαγιάννη να …βάλει στα καλάθια τους Τούρκους.

Ο νεαρός πίβοτ έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν, χώρια ότι πέρσι πήρε παραμάζωμα τους αντιπάλους του στο παιχνίδι του Οκτώβρη.

Ο 22χρονος σέντερ στα δύο ματς που είχαν προηγηθεί του αγώνα με την παρέα του Λάρκιν είχε παίξει συνολικά 8 λεπτά, ούτε με την Εφές τον ξεκίνησε ο Αργύρης Πεδουλάκης κι όμως στα μέσα της 3ης περιόδου έγινε κομβικός παράγοντας του ματς! Πέρασε στο παρκέ και δεν ξαναβγήκε ποτέ! Ήταν η πρώτη φορά που ο Παπαγιάννης έβγαζε τσαγανό και «νεύρο» στις δύο πλευρές του παρκέ, έπαιξε με πάθος, έβγαζε τρομερή ενέργεια.

Από τη στιγμή που μπήκε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο στο παρκέ με το σκορ στο 51-51 (σ.σ. είχε αγωνιστεί και για κάτι παραπάνω από ένα λεπτό στο τέλος του α’ μέρους) έμελλε να αλλάξει τον ρου του αγώνα! Ο Παναθηναϊκός βρήκε… ριμπάουντ, απέκτησε σταθερότητα στους αιθέρες και παράλληλα απέκτησε υπερπολύτιμους πόντους στην επίθεση.

Ο Παπαγιάννης σκόραρε δύο φορές με φόλοου «κυνηγώντας» την φάση, έπαιξε pick n roll με τον Καλάθη, ενώ «σκέπασε» το καλάθι της ομάδας του με αποτέλεσμα να μειωθούν οι προσπάθειες των παικτών της Εφές μέσα από την ρακέτα και να αναλώνονται σε βεβιασμένα και άστοχα τρίποντα.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News