Παναθηναϊκός: Έδωσαν... δικαιώματα!

Παναθηναϊκός: Έδωσαν... δικαιώματα!

Παναθηναϊκός: Η Αρμάνι Μιλάνο έδειξε στον Παναθηναϊκό ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του ώστε να φτάσει στο επίπεδο που θέλει.

Το Τριφύλλι έδειξε κάποια καλά στοιχεία όμως είχε και χτυπητές αδυναμίες όπως ήταν η περιφερειακή άμυνα  του Παναθηναϊκού η οποία έδωσε το δικαίωμα στους παίκτες της Ιταλικής ομάδας να εκτελέσουν και να βρουν ρυθμό.

Ακόμα, υπήρξε μεγάλο πρόβλημα και στα ριμπάουντ όπου η Αρμάνι Μιλάνο πήρε 18 στο δεύτερο ημίχρονο έναντι μόλις 8 που πήραν οι Πράσινοι.

Το καλό είναι ότι αν και νωρίς ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει βρει τον σωστό δρόμο ώστε να πετύχει.

Η Αρμάνι του έδειξε ότι η φετινή Euroleague θα είναι πού δύσκολη και θα πρέπει να βρει τρόπο κόντρα σε τέτοιου είδους σύνολα που ξέρουν να κλείνουν το ζωγραφιστό τους, να γίνει ακόμα πιο σκληρός και κυρίως πιο έξυπνος για να τα ξεκλειδώσει και το κυριότερο να έχει υπομονή.

Σίγουρα ο Ντέγιαν Ράντονιτς ξέρει πολύ καλά τι απαιτείται για να μπορέσει ο Παναθηναϊκός να φτάσει στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο και θα συνεχίσει την σκληρή δουλειά με τους παίκτες του ώστε να παρουσιάσει αυτό που έχει στο μυαλό του.

Παναθηναϊκός: Η βαρβάτη πεντάδα που θα ξεκινά τα ματς

Παναθηναϊκός: Αν και είμαστε ακόμα σε πρώιμο στάδιο, έχουμε πάρει μια πρώτη γεύση για το πως θα παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός στις επίσημες υποχρεώσεις του.

Σύμφωνα με αυτά που είδαμε στα φιλικά αλλά και στο τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος, το Τριφύλλι αναμένεται να ξεκινάει τους αγώνες με μία πολύ δυνατή πεντάδα.

Αυτή πιθανότατα θα αποτελείται από τους Ουόλτερς, Γκριγκόνις, Πονίτκα, Ουίλιαμς και Παπαγιάννη.

Όπως γίνεται αντιληπτό, το επίπεδο της ομάδας έχει ανέβει πάρα πολύ ενώ η συγκεκριμένη πεντάδα θεωρείται τουλάχιστον εξαιρετική.

Την ίδια ώρα θα έρχονται από τον πάγκο για να δώσουν λύσεις  ο Λι, ο Γκουντάιτις και φυσικά το 4άρι το οποίο θα αποκτηθεί σύντομα.

Ακόμα, οι Πρασίνοι έχουν και τον ελληνικό τους κορμό τον οποίο θέλουν να δουλέψουν ώστε να πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια.

Ο κορμός αυτός αποτελείται από τους Γιώργο και Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Μαντζούκα, Χουγκάζ, Μποχωρίδη και Σαμοντούροβ.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς προσπαθεί κάτι πολύ τίμιο και ελκυστικό όμως θα πρέπει να υπάρξει υπομονή και πίστη καθώς ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δρόμο και δουλειά μπροστά του.

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News