Παναθηναϊκός: «Έδειξε» τους λόγους της μεταγραφής στην Τούμπα!

Η ενέργεια του Μπερνάρ που... αρρώστησε τη Λεωφόρο! (Vid)

Ο Μπερνάρ πήρε για πρώτη φορά φανέλα βασικού από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος ξεκίνησε ως δεξιός εξτρέμ και η αλήθεια είναι ότι δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του επιθετικά ενώ δεν ήταν καλός και στο αμυντικό κομμάτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, Μπερνάρ και Αϊτόρ άλλαξαν πλευρές με τον Βραζιλιάνο να ανεβάζει κάπως την απόδοση του και τον Ισπανό να κάνει όργια.

Ο Μπερνάρ έδειξε ότι ξέρει πάρα πολύ μπάλα, έδωσε ασφάλεια στην κυκλοφορία της μπάλας με σωστές και κοντινές μεταβιβάσεις ενώ οι αντίπαλοι του τον σταματούσαν συνέχεια με φάουλ.

Σίγουρα φάνηκε ότι θέλει ακόμα πολύ χρόνο ώστε να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ωστόσο είναι δεδομένο ότι ο παίκτης θα ανεβάσει επίπεδο το Τριφύλλι όταν βρει την φόρμα του.

Εδώ να τονίσουμε ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς υπολογίζει τον Μπερνάρ κυρίως για τον χώρο του κέντρου και όχι για εξτρέμ.

Εξάλλου εκεί δούλεψε μαζί του και στην διακοπή και μάλιστα θα αγωνιζόταν στη μεσαία γραμμή αν δεν είχαν έρθει τα προβλήματα με Βέρμπιτς και Παλάσιος.

Τέλος, μπορεί στη γενική εικόνα ο Μπερνάρ να μην έκανε καλή εμφάνιση στη Τούμπα όμως όλοι στο Κορωπί είναι σίγουροι  ότι σύντομα θα αποδώσει τα μέγιστα και θα εξελιχτεί σε ένα από τα όπλα των Πρασίνων την φετινή σεζόν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News