Παναθηναϊκός: Τι «έδειξε» ο Τρουιγιέ στην πρώτη προπόνηση

Τρουιγιέ: «Μου αρέσει να ρισκάρω στο παιχνίδι μου» (vid)

Παναθηναϊκός: Την παρθενική του προπόνηση με την πράσινη φανέλα και το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε χθες ο Αλεξίς Τρουιγέ.

Ο 21 χρόνος Γάλλος μέσος είχε κάνει μόνο ένα χαλάρωμα την περασμένη Κυριακή μαζί με τον Αλβανό διεθνή μέσο Ενις Τσόκαϊ ο οποίος έχει ήδη ενσωματωθεί με την εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Γάλλος μέσος πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε μετά την προθέρμανση και το κορόιδο ασκήσεις κυκλοφορίας κι ασκήσεις φυσικής κατάστασης κι έδειξε πως είναι σε καλό επίπεδο από πλευράς δυνάμεων κι ετοιμότητας.

Σαφώς κι υστερεί στον ρυθμό καθότι δεν είχε αγωνιστεί καθόλου φέτος με τη Νις όμως επιβεβαίωσε στις επαφές του με την μπάλα την πολύ καλή τεχνική του και την οξυδέρκεια του. (Πληροφορίες από Sportday).

Τρουιγιέ: «Μου αρέσει να ρισκάρω στο παιχνίδι μου» (vid)

Ο Αλέξις Τρουιγιέ μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για το νέο του ξεκίνημα με την πράσινη φανέλα.

Αναλυτικά:

«Ένιωσα μεγάλη χαρά. Όταν έμαθα για την πρόταση του Παναθηναϊκού, δεν δίστασα καθόλου. Γνωρίζω αρκετά στοιχεία για την ιστορία του Παναθηναϊκού και επίσης ότι έχουν παίξει και άλλοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Τζιμπρίλ Σισέ. Μίλησα με τους ανθρώπους του κλαμπ και μου επιβεβαίωσαν αυτά που ήδη ήξερα.»

«Είμαι ένας παίκτης διαφορετικού τύπου. Παίρνω ρίσκα στο παιχνίδι μου. Μου αρέσει να παίζω μπροστά, έχω καλή τεχνική. Θεωρώ ότι υπάρχει περιθώριο εξέλιξης και αυτό επιτυγχάνεται μέσα από τη σκληρή δουλειά.»

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News