Παναθηναϊκός: Εχουν… μάτι σε Χιχόν και Καρθαγένα

Αϊτόρ: Τον φτιάχνει... η Θεσσαλονίκη - Γκολ μετά από 276 μέρες!

Σίγουρα πάντως στη…Χιχόν έχουν μάτι. Μέσα Δεκέμβρη στο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «La Voz d’ Asturia», αναφερόταν πως το ισπανικό κλαμπ έχει βάλει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Αϊτόρ.

Ο προπονητής, Νταβίντ Γκαγιέγκο παρότι έχει τρεις εξτρέμ στο ρόστερ, ψάχνει ακόμα έναν, ενώ ενδιαφέρον για τον αναγεννημένο φέτος παίκτη έδειξε κι η Καρθαγένα που μετέφερε το ενδιαφέρον της στην πλευρά του ατζέντη του ταλαντούχου winger.

Όμως, η απάντηση του Ισπανού παίκτη ήταν αρνητική και δεν άφησε ούτε… χαραμάδα αισιοδοξίας στα πατριωτάκια του. Ο Αϊτόρ έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση του στο τριφύλλι, αισθάνεται την εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς και δεν σκέφτεται να φύγει.

Πόσο μάλλον για τη Segunda Division, την οποία θεωρεί ως πισωγύρισμα για την καριέρα του, την ώρα που ήδη έχει αρχίσει να αποκτά ρεύμα στην εξέδρα με τα γκολ, τις ασίστ, τις πάντα ΣΟΒΑΡΕΣ του εμφανίσεις, καταφέρνοντας να εκπαραθυρώσει από το βασικό σχήμα τον Τάσο Χατζηγιοβάνη.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης το καλοκαίρι άκουγε Ελλάδα κι άλλαζε δρόμο. Όμως άμα είσαι επαγγελματίας κι έχεις το μυαλό σου στη θέση του…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News