Παναθηναϊκός: Έχει προσόντα, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις

«Μεταγραφή» στα δεξιά, παίρνει ευκαιρίες από Γιοβάνοβιτς!

Η πρώτη ύλη του Γιώργου Βαγιαννίδη είναι πολύ καλή. Φτάνει για να κάνει καριέρα; Όχι. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν συναντάς κάθε μέρα ένα γηγενή, κοντά στο 1.90, δυνατό, με καλή τεχνική κατάρτιση, έκρηξη κι αίσθηση του χώρου.

Παρόλα αυτά επειδή από τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, αρκετοί στο Κορωπί λένε πως γι αυτό που μπορεί να γίνει ο μικρός ακόμα και τα παραπάνω στοιχεία είναι λίγα.

Στο φιλικό με την Φόλενταμ ο πιτσιρικάς «πετούσε», υπάρχουν σενάρια που αναφέρουν ότι ο Ιβάν θα τον χρησιμοποιήσει με τους Τσέχους ως βασικό.

Το σίγουρο είναι πως σε αυτή την διαδικασία εξέλιξης και προόδου, ο Παναθηναϊκός έχει υποχρέωση να «σπρώξει» τα παιδιά του φυτωρίου του προς το καλύτερο, προς την ατομική βελτίωση, προς τον καλύτερό τους εαυτό.

Δεν είναι μόνο ο Βαγιαννίδης, αλλά και ο Αλεξανδρόπουλος, ο Σιδεράς, ο Χριστογιώργος. Δεν έχει την πολυτέλεια ο σύλλογος να μην ασχολείται με την ανάπτυξη αυτών των παιδιών, θα έπρεπε να τους δίνει τα ερεθίσματα για έξτρα δουλειά, ώστε να δρέψει τους καρπούς της προόδου τους.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News