Παναθηναϊκός: Έχει γούστο να δούμε τον Βαγιαννίδη... απέναντι

«Έφαγε το κεφάλι του» και ο Βαγιαννίδης!

Tραυματική αποδεικνύεται η εμπειρία του εξωτερικού για τον Γιώργο Βαγιαννίδη που όπως τόσοι και τόσοι συνομήλικοί του μεγαλοπιάστηκε με συνέπεια να πάρει καλά λεφτά από την Ίντερ αλλά λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από το Κορωπί να έχει ξεχάσει πως είναι το χρώμα της…μπάλας.

Ο μικρός λέει παντού ότι θέλει να γυρίσει, πλάκα θα έχει να πάει σε ανταγωνιστή και για νιοστή φορά το κλαμπ να πιαστεί κορόιδο.

Ανεξάρτητα από την κατάληξη της υπόθεσης, η διαχείριση που έκανε ο σύλλογος με τον πιτσιρικά ήταν άθλια, το χείριστο είναι πως η τακτική παραμένει ίδια δίχως κανείς να διδάσκεται από το παρελθόν.

Όταν γνωρίζεις πως έχεις ποδοσφαιριστή με τεράστια περιθώρια εξέλιξης, που τον θέλουν οι ανταγωνιστές και κάθε χρόνο πληθαίνουν οι μνηστήρες από το εξωτερικό, δεν αφήνεις τις συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου την τελευταία στιγμή.

Από το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το 2017, ο Βαγιαννίδης με κριτήριο την εκπληκτική του παρουσία στην Κ19 και την πρόοδο που παρουσίαζε, θα έπρεπε κάθε καλοκαίρι να έχει ενοχλήσεις για ανανεώσεις από την ΠΑΕ. Βέβαια αυτά είναι ψιλά γράμματα, για μια ομάδα που την άνοιξη του 2018 έφτασε μια ανάσα από την πτώχευση!

Το κλαμπ άφησε την ιστορία με τον Γιωργάκη να σέρνεται και πέρσι έτρεχε και δεν έφτανε με αποτέλεσμα να χάσει μέσα από τα χέρια του ένα από τα κορυφαία ταλέντα που ανέδειξε τα τελευταία χρόνια.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News