Παναθηναϊκός: «Έχασε πόντους ο Κάτας - Ποιοι είναι οι λόγοι»

Κάτας: Οι δηλώσεις μετά την πρόκριση στον τελικό - Ειδική αναφορά στον Παπαπέτρου

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Βέργης σχολιάζει τα δεδομένα στον Παναθηναϊκό. Η σειρά με την ΑΕΚ και ο Κάτας που «έχασε πόντους».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην εφημερίδα LIVESPORT:

Στα τέσσερα παιχνίδια της σειράς οι Πράσινοι υπέφεραν και τους γλίτωσε από μέγα κάζο το σπουδαίο προσωπικό ταλέντο κάποιων παικτών.

Εντάξει, ο Κάτας μπορεί να επικαλεστεί ότι καμία ομάδα στον πλανήτη δεν μπορεί να παίζει χωρίς «άσο», όπως τα… κατάφερε φέτος ο Εξάστερος. Όμως αυτό είναι ένα-σημαντικό, αλλά όχι μοναδικό-κομμάτι του παζλ. Από εκεί και πέρα: Δεν είναι μπάσκετ το «δίνουμε την μπάλα στον Παπαπέτρου ή στον Χεζόνια και αυτοί σουτάρουν για τρίποντο».

Δεν είναι μπάσκετ να μη στοχεύει το παιχνίδι στη ρακέτα ο Παναθηναϊκός, όταν υπερτερεί κατά κράτος σε κορμιά της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου έκανε θαυμάσια δουλειά σε όλα τα παιχνίδια. Πήρε από τους παίκτες του τόσα, όσα ουδείς μπορούσε να φανταστεί. Η ΑΕΚ ήταν απολύτως ανταγωνιστική.

Ήταν παράσημο για την πληγωμένη Ένωση αυτή η σειρά. Αντίθετα, για τον Παναθηναϊκό έβγαλε φουλ προβληματισμό. Μπορεί τούτο να μην εκφράστηκε δημόσια, αφού υπάρχουν μπροστά οι τελικοί και ο στόχος του πρωταθλήματος, όμως θαρρώ ότι ο Κάτας «έχασε» πολλά περισσότερα από όσα «κέρδισε» σε αυτή τη σειρά…

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News