Παναθηναϊκός: Ε όχι και «παλτό»!

Αιτόρ: Οι δηλώσεις του μετά την νίκη επί του ΠΑΣ

Μια σοφά χτισμένη ομάδα κάνει τους ποιοτικούς της παίκτες να δείχνουν καλύτεροι και το ακριβώς αντίστροφο όταν δεν έχει δουλευτεί όπως έπρεπε.

Ίσως ο Αϊτόρ ακολουθήσει φέτος τη μοίρα Μπεκ, Κολοβού, Σαβιέρ που πέρασαν και δεν ακούμπησαν αλλά μην γελιέστε, ο Ισπανός είναι τέρμα ποιοτικός ποδοσφαιριστής τον οποίο φέτος το τριφύλλι δεν μπόρεσε επ΄ ουδενί να αξιοποιήσει.

Ο Ισπανός έχει προσόντα που συνολικά λείπουν από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Διαθέτει τη δυνατότητα να τρέξει στο χώρο με μπάλα, χωρίς αυτήν να δημιουργήσει ρήγματα με το τρέξιμό του, να καλύψει μεγάλες αποστάσεις, να μπει βαθιά στην αντίπαλη άμυνα αλλά και να παίξει στην πλάτη της. Σίγουρα του λείπει η διάρκεια.

Αλλά η διάρκεια μόνο με εμπιστοσύνη και με συνεχόμενες συμμετοχές μπορεί να αποκτηθεί.

Είδαμε όμως τον Μπόλονι να του δίνει πολύ μικρότερη ανοχή απ’ όση σε ποδοσφαιριστές με σαφώς μικρότερα περιθώρια εξέλιξης και τελικά το παιδί να παραμένει φέτος στάσιμο κι εκτεθειμένο στα μάτια του κόσμου που εντελώς άδικα μιλάει για…παλτό! Ούτε καν!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News