Παναθηναϊκός: Δυστυχώς, φάνηκε από τον... Παπαπέτρου!

Παναθηναϊκός: Δυστυχώς, φάνηκε από τον... Παπαπέτρου!

Το παιχνίδι στο πριγκιπάτο φάνηκε που όδευε με το που η στατιστική υπηρεσία σου έδωσε μόλις μία ασίστ στη…μισή διάρκεια του αγώνα!

Με την ομάδα να μην μπορεί να κεφαλαιοποιήσει το παραμικρό από κυκλοφορία μπάλας και από σουτ των γκαρντ, πάλι καλά να λέμε που ξεπέρασε τους 60 πόντους και που οι οικοδεσπότες έριξαν τους ρυθμούς τους στο τέλος.

Οι πράσινοι την 1η αγωνιστικά θα είναι με βεβαιότητα η χειρότερη Shooting team της διοργάνωσης, με τον Πέρι να τρέμει στο ντεμπούτο του και το Νέντοβιτς να κάνει την χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του.

Ακόμα και αυτό το χαρακτηριστικό (την αδυναμία στο σουτ) οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να την κρύψουν αν ο κόουτς έδινε εντολή να πάει η μπάλα στους ψηλούς (ο Παπαγιάννης έπαιζε βόλεϊ κάτω από τη γαλλική ρακέτα), αλλά η απουσία γκαρντ-τροφοδότη απενεργοποίησε σε μεγάλο βαθμό όλα τα δυνατά κομμάτια της επίθεσης που στο τέλος έμεινε να τα περιμένει όλα από τον Παπαπέτρου που την τελευταία διετία προσπαθεί να μπει στο ρόλο του εξολοθρευτή και στις δύο μεριές του παρκέ. Μόνος του όμως ο κάπτεν δεν φτάνει…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News