Παναθηναϊκός: Δυσκολεύεται να αποκτήσει... ροή ο Βέρμπιτς

Παναθηναϊκός - Βόλος 3-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vids)

Εκεί που στα φιλικά της Κύπρου έδειχνε αεράτος και σε μεγάλα κέφια, σκοράροντας με τον Βόλο στο κύπελλο και τον Λεβαδειακό στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ πέρασε και δεν ακούμπησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς.

Ίσως η προσαρμογή του στα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αργεί ακόμα.

Δεν είναι εύκολο προφανώς γιατί κλήθηκε να καλύψει το κενό του κορυφαίου παίκτη της λίγκας (Αϊτόρ) αν και ο τρόπος που παίζει απέχει από τα χαρακτηριστικά που δίνει στη θέση του αριστερού εξτρέμ ο Ίβηρας.

Αδίκως ο Σλοβένος συγκρίνεται με τον Αϊτόρ, δεν είναι τόσο ταχύς, ούτε έχει έκρηξη στα τελευταία μέτρα. Είναι όμως πιο έμπειρος, πιο δυναμικός και έχει καλύτερη συνεργασία με τον συμπατριώτη του, Αντρατζ Σπόραρ.

Οι πράσινοι δεν έχουν πολλούς παίκτες από τους οποίους μπορούν να περιμένουν περισσότερα και καλύτερα συγκριτικά με τον καταπληκτικό πρώτο τους γύρο: Βέρμπιτς, Μπερνάρ, Χουάνκαρ, Τσέριν έχουν περιθώρια βελτίωσης και πρέπει να τα εμφανίσουν, ειδάλλως τα 12 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα θα αυξηθούν.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News