Παναθηναϊκός: Δυσκολεύει το μέλλον του στο τριφύλλι

Σάντσες: «Δείξαμε τι έχουμε καταφέρει κόντρα στην ΑΕΚ»

Πρόταση στον Γιοάν Μολό για ανανέωση συμβολαίου έκανε ο Παναθηναϊκός. Δυσκολεύει η παραμονή Σάντσες.

O Γάλλος ήρθε στον Παναθηναϊκό ως εξτρέμ, ωστόσο δεν πρόσφερε τα προσδοκώμενα και ήταν στους υπό αποχώρηση παίκτες.

Η έλευση του Λάζλο Μπόλονι, που τον γνωρίζει από τη Γαλλία, αλλά και η ανάγκη εύρεσης λύσεων στη θέση του δεξιού μπακ, οδήγησαν τον Ρουμάνο να χρησιμοποιήσει τον 31χρονο άσο σε ρόλο οπισθοφύλακα. Ο Μολό ανταποκρίθηκε πολύ καλά σε αυτή τη νέα θέση και καθιερώθηκε αντί του Φακούντο Σάντσες.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ της Sportday, η επιλογή του Παναθηναϊκού να κινηθεί για την επέκταση του συμβολαίου του Γιοάν Μολό επηρεάζει εκ των πραγμάτων και τον Φακούντο Σάντσες.

Σάντσες: Δυσκολεύει το μέλλον του στο τριφύλλι

Και είναι ξεκάθαρο πως θα φέρει εξελίξεις το καλοκαίρι με την πλευρά του Αργεντινού μπακ.

Ο Σάντσες έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο με τους πράσινους, όμως, εφόσον ο Μολό υπογράψει ανανέωση κι ο Παναθηναϊκός κινηθεί στη θερινή αγορά για την απόκτηση νεότερου ηλικιακά και πιο ποιοτικού δεξιού μπακ, είναι ξεκάθαρο πως δεν θα έχει πλέον θέση στο ράστερ και είτε θα κληθεί να σπάσει το συμβόλαιο του είτε θα του ζητηθεί να βρει ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News