Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα προχωρήσει με 1 εκατ. ευρώ

Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα προχωρήσει με 1 εκατ. ευρώ

Αυξάνονται οι μνηστήρες του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Κορίνθιανς, Ραούλ Γκουστάβο που έχει προταθεί όσο και στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με πορτογαλικό δημοσίευμα, αριστεροπόδαρος στόπερ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σαλερνιτάνα του Ντε Σάνκτις, ενώ τα τελευταία 24ωρα ασχολείται με την περίπτωσή του και η Πόρτο, όπου εργαζόταν στο παρελθόν ο προπονητής της, Βίτορ Περέιρα.

Ο Ραούλ Γκουστάβο απασχολεί τον Παναθηναϊκό που έχει τοποθετήσει το όνομά του σε μια πολύ πιο μικρή λίστα με βασικούς στόχους για τον αριστεροπόδαρο αμυντικό.

Συγκεντρώνει πολλά απ΄’ τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Γιοβάνοβιτς όμως για να υπάρξει πρόσφορο έδαφος συμφωνίας για δανεισμό με οψιόν αγοράς δεν θα πρέπει να υπάρξουν τρελές απαιτήσεις για το ενοίκιο της επόμενης σεζόν σαν το ένα εκατ. ευρώ που έφεραν στο προσκήνιο τα MME της χώρας του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News