Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα μείνει - Το εξωτερικό του ταιριάζει περισσότερο

Μήνυμα Κολοβού σε Γιοβάνοβιτς: «Θέλω να παίζω!»

Ο Δημήτρης Κολοβός ενημερώθηκε πως δεν θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό. Ο παίκτης παρότι ανήκει στο κλειστό κλαμπ παικτών που έχει παίξει και στις δύο τοπ ομάδες της χώρας από το 2012 αναμετράται με τις αναποδιές.

Στις 3/1/12 πέτυχε το πρώτο του γκολ στη Σούπερ Λίγκα. Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης βοήθησε τον Πανιώνιο να νικήσει με 2-0, ανοίγοντας το σκορ στο 42’.

Τέσσερις μέρες αργότερα στις 7 Ιανουαρίου, ο Πανιώνιος έπαιζε στο Παγκρήτιο με τον Εργοτέλη. Ο Κολοβός ήταν βασικός, αλλά στο 44’ αποχώρησε με τραυματισμό. Τα νέα ήταν δυσάρεστα.

Μόλις 18 ετών κι ενώ άρχισε να κάνει όνειρα, έμαθε ότι υπέστη ρήξη χιαστών. Ο Κολοβός δούλεψε σκληρά και στη τρίτη αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, στις 17/9/12 ήταν βασικός στην εντός έδρας νίκη του Πανιωνίου επί του ΟΦΗ. Ο Κολοβός είχε επιστρέψει στη δράση και μάλιστα έκλεισε τη σεζόν 2012-13 με 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Εκεί, που έδειχνε να αφήνει πίσω του το άσχημα, βίωσε μία τραγωδία. Σε ηλικία σχεδόν 20 ετών έχασε τον πατέρα του. Ακολούθησαν δύο ακόμα γεμάτες σεζόν στον Πανιώνιο με 30 και πλέον συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Τη περίοδο 2013-14, μάλιστα, πλήγωσε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη. Στις 24/8/13 πέτυχε ένα γκολ και είχε μία ασίστ στη νίκη με 3-0 επί του τριφυλλιού. Αποκτήθηκε από τους λιμανίσιους, αλλά δεν

κέρδισε την εμπιστοσύνη του Σίλβα. Στον Πειραιά κατέγραψε 11 συμμετοχές. Ο Κολοβός διαπίστωσε ότι δεν θα είχε τον χρόνο που ήθελε κι αμέσως σκέφτηκε την επιλογή του εξωτερικού. Αποφάσισε να πάει στη Μαλίν κι ενώ είχε κι άλλες προτάσεις από ομάδες του Βελγίου. Στην πρώτη του χρονιά στο Βέλγιο έκανε 29 ματς και σημείωσε έξι γκολ.

Είχε αρχίσει πλέον να κάνει αισθητή την παρουσία του. Γενικώς το εξωτερικό του πάει περισσότερο, αφού και στην Ομόνοια και στη Σερίφ Τιρασπόλ κατέγραψε καλές εμφανίσεις που του άνοιξαν την πόρτα της εθνικής ομάδας.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News