Παναθηναϊκός: Δύσκολα θα δούμε τέτοια ενδεκάδα φέτος!

Παναθηναϊκός: Ο Γιοβάνοβιτς και οι άλλοι τρεις της λίστας

Δύσκολα θα ξαναδούμε πειράματα φέτος (αν και ποτέ δεν ξέρεις) μ’ έναν εκ των Καρλίτος-Μακέντα να παριστάνουν τον αριστερό χαφ στην προσπάθεια που έγινε να χωρέσουν στο βασικό σχήμα.

Ο Ντάνι Πογιάτος το περασμένο καλοκαίρι αφαιρούσε από τον σχηματισμό ένα χαφ για να βάλει στη θέση του φορ με αποτέλεσμα να μην υπάρχει δημιουργία από τον άξονα.

Θυμάστε το ξεκίνημα του Ίβηρα; Στα ματς με Τρίπολη, Λάρισα και Άρη (όπου το κλαμπ δεν σταύρωσε νίκη) ο αντίπαλος προπονητής είχε φροντίσει να υπάρχει χαφ πάνω στους δύο κυνηγούς σου όταν εκείνοι ξεκίναγαν από ψηλά την προσπάθεια ξεδιπλώματος.

Τόσο ο Ιταλός όσο κι ο Ισπανός δεν έχουν μάθει να λειτουργούν ως καθαρόαιμοι κεντρώοι, επιπλέον ήταν σε κακή κατάσταση αγωνιστικά το φθινόπωρο, οπότε δεν μπορούσαν να κάνουν κίνηση προς τα πίσω για να πάρουν μπάλα σαν επιπλέον χαφ, με συνέπεια να “καθαρίζεται” ο Παναθηναϊκός από τον άξονα, να μην πιέζει, να μην κάνει κλεψίματα και να βγάζει ένα τελείως αφελές πρόσωπο.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News