Παναθηναϊκός: Δύο ξένοι στο «4», ειδικά σχήματα με Παπαπέτρου, Χεζόνια, Κασελάκη

Παναθηναϊκός: Δύο ξένοι στο «4», ειδικά σχήματα με Παπαπέτρου, Χεζόνια, Κασελάκη

Λογικά πας για δύο ξένους στη θέση 4, έχοντας και τις επιλογές Παπαπέτρου, Χεζόνια, Κασελάκη σε…ειδικά σχήματα, εφόσον βέβαια τα παιδιά ανανεώσουν με τον πρωταθλητή.

Τι είναι αυτό ,όμως, που θέλει ο κόουτς να προσφέρουν αγωνιστικά οι καινούργιοι στον Παναθηναϊκό; Ποιος θα είναι ο ρόλος τους και τι θα ζητά ο Πρίφτης από εκείνους; Προφανώς αναμένεται του χρόνου να έχουν όλοι τους ειδικές αποστολές στην άμυνα.

Καλούνται να βρεθούν στο μεταγραφικό παζάρι παίκτες που να μπορούν να βοηθήσουν με την αθλητικότητά τους, τα γρήγορα πόδια τους και τις καλές τοποθετήσεις τους στα ριμπάουντ.

Όπως είναι γνωστό ο Πρίφτης αρέσκεται στην άμυνα με αλλαγές και παίκτες σαν τον Μήτογλου π.χ που μπορούσε να υπηρετήσει το συγκεκριμένο κομμάτι είναι απαραίτητοι.

Επιθετικά δεν πρόκειται να ζητήσει πολλά πράγματα ο κόουτς άπαξ και κρατήσει στις τάξεις του Χεζόνια, Παπαπέτρου, Νέντοβιτς. Σε καμία περίπτωση δεν θα είναι απαιτούμενο από τους νέους να «γεμίσουν» τα παπούτσια του Ντεσόν Τόμας (που τις προάλλες αυτοπροτάθηκε για να επιστρέψει) κι αυτό διότι θα υπάρχει πλούσιο επιθετικό ταλέντο στην περιφερειακή γραμμή της ομάδας.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News