Παναθηναϊκός: Δύο σίγουρα sold out, αν…

Μήνυμα Θύρας 13 σε Μαλακατέ: «Υπερασπίσου το σύλλογο, αλλιώς...»

Σε άλλες εποχές ο Παναθηναϊκός θα είχε εκνευριστεί από τα τερτίπια του διαιτητή και θα είχε χαλάσει το μυαλό του, βλέποντας το ατιμώρητο… ξυλίκι και τις καθυστερήσεις του αντιπάλου.

Από την εξέδρα φαινόταν πως ο ΠΑΣ έπρεπε να είχε τελειώσει το ματς με παίκτες λιγότερους, αλλά ο ρέφερι περί άλλων τύρβαζε. Σάλιακας, Περέα αν και κιτρινισμένοι, υπό την ανοχή του διαιτητή κλωτσούσαν και πουλούσαν τσαμπουκάδες χωρίς συνέπειες!

Η ομάδα παρόλο το…σπάσιμο νεύρων κυκλοφόρησε τη μπάλα κι απλά περίμενε την κατάλληλη στιγμή για να «χτυπήσει». Θα είναι ευχής έργο η ίδια νοοτροπία να αρχίσει να καλλιεργείται και στα εκτός έδρας ματς όπου τα τελευταία χρόνια η στατιστική σου είναι άθλια.

Πάντως ο Παναθηναϊκός είναι καλά δουλεμένος, η προπονητική επιρροή φαίνεται στους πράσινους, κάτι που ικανοποιεί την εξέδρα.

Αν η ομάδα προκριθεί στο Κύπελλο το 2022 θα ξεκινήσει με δύο βαρβάτα sold out απέναντι σε Άρη και «αιώνιο».

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News