Παναθηναϊκός: Δύο NBAers για Παπαγιάννη

Παναθηναϊκός - Εφές 95-69: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο… μαγικός κόσμος δεν ξεχνάει τον Γιώργο Παπαγιάννη, αν και έχουν περίπου τρία χρόνια από τότε που ο ΕΛληνας σέντερ αποχώρησε από το ΝΒΑ.

Ο Παπαγιάννης έχει δημιουργήσει φιλίες, οι οποίες διατηρούνται μέχρι και σήμερα, όπως τουλάχιστον φαίνεται και μέσω των social media.

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού ανήρτησε μια φωτογραφία από τη χθεσινή αναμέτρηση κόντρα στην Εφές, στην οποία κάνει μια τάπα στον Ροντίγκ Μπομπουά.

Εκτός από την αποθέωση που γνώρισε από φίλους του Παναθηναϊκού, ο Παπαγιάννης δέχθηκε σχόλια και από πρώην συμπαίκτες του στο NBA

Συγκεκριμένα τον Ντέιμιαν Λίλαρντ, με τον οποίο ήταν μαζί για λίγους μήνες στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, αλλά και από τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, με τον οποίο συνυπήρξαν στους Σακραμέντο Κινγκς για μία χρονιά, από το 2016 έως το 2017.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Papagiannis (@g_p_06)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News