Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές που θα κρίνουν τη σεζόν!

Παναθηναϊκός: Γκριγκόνις, Πονίτκα και μεταγραφή στο «4»

Παναθηναϊκός: Είναι ζωτικής σημασίας να μπορέσει η ομάδα να βρει σταθερή πολύπλευρη παρουσία (πόσο έλειψε αυτό πέρσι) στις θέσεις των πλαγίων.

Ο Ματέους Πονίτκα μπορεί να αποτελέσει σημείο κλειδί την τρέχουσα σεζόν, με τον Μάριους Γκριγκόνις να είναι το Plan B με την η ικανότητα του στη προσωπική φάση, όταν η ομάδα κληθεί να παίξει ματς που θα κριθούν από αυτή.

Νομίζουμε πως η περσινή μέτρια χρονιά των Σαντ Ρος και Παπαπέτρου πρέπει να λειτουργήσει ως «φάρος» αναφορικά με αυτό που πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός.

Τώρα που τύμπανα της μάχης με τις ομάδες της ελίτ δεν έχουν αρχίσει ακόμα να ηχούν θα ήταν ευχής έργον να μπορούσε να βοηθήσει κι ο Γιώργος Καλαϊτζάκης που μας φάνηκε τρακαρισμένος στα παιχνίδια του πρόσφατου τουρνουά.

Καλό το ΝΒΑ, αλλά στην Ευρώπη παίζεται άλλο άθλημα και ο μικρός (που έπαιξε στους παγκόσμιους πρωταθλητές του Μιλγουόκι) έμοιαζε διστακτικός τις προάλλες μπροστά στο κοινό του Εξάστερου που τον έχει ξαναδεί στο παρελθόν κι ακόμα αμφιβάλλουν αν μπορεί να βοηθήσει πραγματικά.

Θα πάρει ευκαιρίες ο νεαρός αλλά σε ένα σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό αυτές δεν προσφέρονται εύκολα, ούτε συνέχεια.

Στο χέρι του είναι να γίνει ενεργό μέλος του ρόστερ και να αναγκάσει τον προπονητή του να μονιμοποιήσει τον Λιθουανό στη θέση 2, όπου είναι η φυσική του.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News