Παναθηναϊκός: «Δύο κινήσεις που θα κάνουν γκελ σε κόσμο και αγωνιστικά»

Παναθηναϊκός: «Πρασινίζει» ο Ράντονιτς!

Το… τερπνό μετά του ωφελίμου σκοπεύει να συνδυάσει στις μεταγραφές του ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, όπως σημείωσε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Λι και Καλαϊτζάκης είναι κλεισμένοι, θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Μετά την ανακοίνωση του Ράντονιτς, ο Παναθηναϊκός θα έχει αρκετά πάρε-δώσε με τον Ραζνάτοβιτς. Ο Πετρούσεφ για παράδειγμα, που παίζει στο 4 και στο 5, αν και από τον Παναθηναϊκό λένε ότι είναι αρκετά πρώιμο να μιλήσουν για αυτόν. Είναι μια περίπτωση αρκετά ενδιαφέρουσα που μπορεί να απασχολήσει στο μέλλον. Θα γίνουν μεταγραφές που θα κάνουν γκελ στον κόσμο. Θα γίνουν δύο κινήσεις που θα έχουν αντίκτυπο στην ψυχολογία αλλά και στο αγωνιστικό κομμάτι», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι σίγουρα θα αποκτηθεί από τους «πράσινους» ένας πόιντ γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Λι, με τον Καλάθη να «παίζει» αλλά να πρόκειται για χρονοβόρα περίπτωση, καθώς επίσης ένας αναπληρωματικός του Νέντοβιτς κι ένα βασικό «4άρι».

Ερωτηθείς για τους ξένους του Παναθηναϊκού, ο Πετρίδης επισήμανε πως ο Σαντ Ρος είναι χρήσιμος για το μοντέλο που θέλει να ακολουθήσει ο Ράντονιτς, αλλά το μέλλον του δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ενώ οι υπόλοιποι θα αποχωρήσουν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News