Παναθηναϊκός: Δύο επιστροφές, δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Δύο επιστροφές, δύο ερωτηματικά στην ενδεκάδα με ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός αρχίζει και μπαίνει σε ρυθμούς ΠΑΟΚ και Τούμπας με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να περιμένει τους διεθνείς.

Ποια τα δεδομένα για την ενδεκάδα, οι αλλαγές και τα ερωτηματικά…

Ο Παναθηναϊκός έχει στραμμένο το βλέμμα του στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 6η αγωνιστική της Superleague, όπου ψάχνει το 6×6 για να ξεφύγει κι άλλο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν αύριο ρεπό και η προετοιμασία της ομάδας θα μπει στην τελική της ευθεία από την Τετάρτη.

Ο Σέρβος τεχνικός περιμένει την ίδια ημέρα και την επιστροφή των διεθνών για να αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα.

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός, ο Γιάννης Κώτσιρας ακολούθησε και χθες ατομικό πρόγραμμα, αλλά νιώθει καλύτερα μετά τον τραυματισμό που του στέρησε τη συμμετοχή στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τις πιθανότητες να παίξει να είναι υπέρ του.

Ο Κώτσιρας λοιπόν είναι το ένα ερωτηματικό, ενώ το άλλο είναι αν θα πάρει φανέλα βασικού ο Κουρμπέλης ή θα δούμε ενδεκαδάτο τον Μπερνάρ.

Από εκεί και πέρα σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η χρησιμοποίηση των Σένκεφελντ και Χουάνκαρ στην άμυνα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News