Παναθηναϊκός: Διπλός μποναμάς για μεταγραφές και ανανεώσεις

«Χάνει» Πέρεθ ο Παναθηναϊκός, κίνδυνος και για Τσέριν

Ο Παναθηναϊκός εκτός από το πλάνο που έχει να ενισχυθεί, φαίνεται πως βάζει μπροστά σιγά-σιγά και τις ανοικτές υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να ανανεώσει τη συνεργασία του μαζί τους.

Ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν αναμένεται να πάρει αποφάσεις για τέσσερις συνολικά παίκτες του, οι οποίοι έχουν συμβόλαιο έως τότε. Συγκεκριμένα οι Μπαρτ Σένκεφενλντ, Ρουμπέν Πέρεθ, Δημήτρης Κουρμπέλης και Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα είναι οι περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τη διοίκηση της ομάδας.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί να διατηρήσει και τους τέσσερις ποδοσφαιριστές του στην ομάδα και είναι δεδομένο πως θα γίνει σε όλους πρόταση ανανέωσης. Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτι τέτοιο μπορεί ν’ αργήσει ή να γίνει πριν η ομάδα επιστρέψει στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Άλλωστε στον Παναθηναϊκό δε φοβούνται ότι κάποιος παίκτης θα συζητήσει, ως εν δυνάμει ελεύθερος, με άλλους συλλόγους πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο μ’ εκείνους.

Ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του Τριφυλλιού αναμένεται να κάνει προτάσεις με αυξημένες αποδοχές και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές, καθώς πιστεύει πως όλοι έχουν προσφέρει πολλά και πως είναι πολύ σημαντικοί για την ομάδα. Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο Ρουμπέν Πέρεθ θέλει να παραμείνει στο σύλλογο και οι συζητήσεις αναμένεται να είναι σχετικά πιο εύκολες σε σχέση με τις υπόλοιπες υποθέσεις.

Από εκεί και πέρα ο Παναθηναϊκός θ’ ακολουθήσει την ίδια λογική, όσον αφορά το οικονομικό, και στο κομμάτι των μεταγραφών. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δε θα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και θα μπορέσει ελεύθερα να χτυπήσει τις πόρτες ομάδων, προκειμένου να σπάσει τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν χωρίς να τσεκάρει πόσα λεφτά θα μείνουν στο… ταμείο!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News