Παναθηναϊκός: Διπλό με πέντε κέρδη!

ΠΑΣ Γιάννενα - Παναθηναϊκός 0-1: Τα highlights από το διπλό του Παναθηναϊκού

Με τρίποντο απόψε αυτονόητο είναι ότι κερδίζεις χρόνο, ηρεμία, αυτοπεποίθηση, συσπείρωση, ελπίδα.

Ο Μαντσίνι και ο Κλάινχάιλερ περιμένουν να μπουν στην εξίσωση, ο Πούχατς δείχνει καλός, ο Βαγιαννίδης αξιόπιστος, σου λείπει ένα βαρβάτο αποτέλεσμα για να ηρεμήσουν κάπως τα αποδυτήρια.

Πέρασες ξώφαλτσα να το πάρεις και στην Νέα Φιλαδέλφεια και στην Τούμπα στο κύπελλο (αχ, αυτά τα δοκάρια), δεν συνέβη, τώρα είσαι στα πατώματα αλλά ακόμα έχεις τις τύχες του πρωταθλήματος στα δικά σου χέρια.

Το ζητούμενο για το κλαμπ είναι να διατηρηθεί η «θυμωμένη» ψυχολογία, χωρίς ακρότητες όμως όπως του Μπαρτ Σένκεφελντ στο 0-3 με τον ΠΑΟΚ.

Ας θυμηθούμε την τσαμπουκαλίδικη εμφάνιση του Δημήτρη Κουρμπέλη, γεμάτη νεύρο και πάθος στη ρεβάνς του κυπέλλου, που μπορεί να λειτουργήσει ως καύσιμο για τη συνέχειααν τη μιμηθούν κι άλλοι. Μόνο έτσι μπορείς να πετάξεις από πάνω σου το πέπλο της εσωστρέφειας.

Οι υπερβάσεις τελείωσαν στον πρώτο γύρο, η σκληράδα χάθηκε, καιρός να ανακαλυφθεί ξανά.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News