Παναθηναϊκός: Δήλωση... αισιοδοξίας για Μπλάκο!

Γερό «ντου» Παναθηναϊκών σε Μπλάνκο: «Έλα στην ομάδα με τους πιο φανατικούς οπαδούς!» (pics)

Στα χαφ ο βασικός στόχος παραμένει ο Ντομίνγκο Μπλάνκο της Ιντεπεντιέντε, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει όλες τις κινήσεις του.

Προ δύο ημερών μετέφερε προς την πλευρά του την επίσημη προσφορά του που περιλαμβάνει τριετές συμβόλαιο, με ένα συνολικό “πακέτο” το οποίο ξεπερνάει τα 2 εκατ. ευρώ στο σύνολο τόσο για τις απολαβές του 27χρονου μέσου, όσο και για το «πριμ υπογραφής» που ζήτησαν οι ατζέντηδές του.

Στη διεκδίκηση του Μπλάνκο ενεπλάκη και η Λίγκα ντε Κίτο πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα του Εκουαδόρ και ένας από τους σημαντικότερους συλλόγους της Λατινικής Αμερικής.

Ωστόσο όπως παραδέχτηκε ο προπονητής της Λουίς Ζουμπελδία ο ποδοσφαιριστής επιθυμεί να μετακομίσει στην Ευρώπη!

«Ο Ντομίνγκο είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο πάντα ήθελα στην ομάδα μου Τώρα μένει ελεύθερος από την Ιντεπεντιέντε όμως μίλησα μαζί του και έμαθα ότι έχει φιλοδοξίες να παίξει σε ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» αποκάλυψε ο Ζουμπελδία σε ιστοσελίδα του Ισημερινού.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News