Παναθηναϊκός: Διετές συμβόλαιο γιατί τον πιστεύει

Παναθηναϊκός: Διετές συμβόλαιο γιατί τον πιστεύει

Μετά από ένα κακό τουρνουά στο “Παύλος Γιαννακόπουλος” ο Αντριου Αντριους έδωσε χθες σφυγμό κι ήταν από τους κορυφαίους στη νίκη στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ.

Ο Αμερικανός αποτελεί την αλλαγή του Μάριους Γκριγκόνις στο “2”. Ο προπονητής τον πήρε γιατί συμπληρώνεται καλά με τον Λιθουανό, στα χαρτιά τουλάχιστον.

Ο Αντριους προσφέρει παιχνίδι ένας εναντίον ενός, εκρηκτικότητα, περιφερειακό σουτ. Ο Παναθηναϊκός πήρε παίκτη που βρίσκεται στην κατάλληλη ηλικία για να κάνει το επόμενο βήμα στην εξέλιξή του.

Το δε γεγονός ότι του προσφέρθηκε διετές συμβόλαιο δείχνει ότι οι πράσινοι σκοπεύουν να του προσφέρουν το απαραίτητο διάστημα προσαρμογής.

Η απόφαση του συλλόγου να προσθέσει στο ρόστερ combo γκαρντ ο οποίος μπορεί να συνυπάρξει με όλα τα μικρά κορμιά και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα σίγουρα δείχνει αρκετά.

Οι πράσινοι είχαν ξεκάθαρο έλλειμμα δημιουργίας την περσινή σεζόν και φέτος ξεκίνησαν τον σχεδιασμό τους προχωρώντας στην απόκτηση παικτών που μπορούν με την ίδια άνεση να εκτελέσουν αλλά και – σε έναν βαθμό – να δημιουργήσουν.

Το θέμα πλέον είναι πώς θα ταιριάξουν όλοι μαζί.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News