Παναθηναϊκός: «Δίχτυα» Ρόκα στο τριφύλλι - Ποιους παίκτες θα ήθελε

«Βόμβες» για Ρόκα: «Ηρθε να κάνει τις δικές του δουλειές»

Στραμμένες τις κεραίες του προς την Αθήνα έχει ο Τσάβι Ρόκα, παρόλο που πλέον είναι τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Λάρνακας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newspao.gr, ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής πιστεύει αρκετά στους παίκτες που έφερε στο “τριφύλλι” και θεωρεί πως έχουν “κακομεταχειριστεί” με αποτέλεσμα να μην έχουν δείξει την αξία τους, πράγμα που πιστεύει και μερίδα του κόσμου για αρκετούς εξ’ αυτών.

Δεδομένη της εκτίμησης που έχει στους παίκτες αυτούς, δεν αποκλείεται -εφόσον μπουν στη λίστα παραχωρήσεις ή μείνουν ελεύθεροι- να κινηθεί για έναν εκ των Αϊτόρ, Σαβιέρ, Καρλίτος ή Χουανκάρ.

Αν και ο Χουανκάρ δείχνει να κερδίζει θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου με τις εμφανίσεις του, για τους άλλους τρεις όλα είναι ανοικτά.

Οι δε Αϊτόρ και Καρλίτος αποτελούν ενδιαφέροντα πρότζεκτς με καλό όνομα στην Ευρώπη και το μέλλον τους θα αποφασιστεί από τον προπονητή που θα είναι στον “πράσινο” πάγκο του χρόνου. Το συμβόλαιο του Καρλίτος μάλιστα δύσκολα θα μπορούσε να καλυφθεί από την ΑΕΚ Λάρνακας.

Όσον αφορά τον Σαβιέρ, του οποίου η τύχη θα αποφασιστεί επίσης από τον επόμενο coach, οι πιθανότητες – με τα τωρινά δεδομένα – για να είναι στο ρόστερ της ομάδας και του χρόνου δεν είναι υπέρ του. Έχει -όμως- χαμηλό συμβόλαιο (κοντά 100.000 ευρώ / ετησίως) και αυτό ίσως βοηθήσει να βρει ομάδα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News