Παναθηναϊκός: Διαρκώς στα... σχοινιά

Πρίφτης: Σχολίασε τα σενάρια για Παναθηναϊκό!

Με τον διαφαινόμενο ερχομό του Δημήτρη Πρίφτη στον μόνιμο πρωταθλητή Ελλάδας και την δυσαρέσκεια που άρχισε ήδη να αναδύεται από τα social (τύπου «που πάμε με τον …χθεσινό») οι πράσινοι πρέπει να προετοιμάζονται για μια ακόμα σεζόν οξύτατης κριτικής παρότι επικοινώνησαν ότι λόγω των εξελίξεων με τον Covid το μπάτζετ δεν επιτρέπει… πολλά-πολλά.

Θα δούμε λοιπόν του χρόνου την ομάδα που έχει σπάσει κάθε ρεκόρ κατάκτησης τίτλων να είναι στα…σχοινιά μετά από κάθε της αποτυχία, με την κριτική να είναι αλύπητη.

Κανονικά αυτό δεν θα έπρεπε να μας παραξενεύει. Περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη ομάδα, ο Παναθηναϊκός αντιπροσωπεύει ένα μπάσκετ στο οποίο δεν υπάρχει ο όρος «λογική εκτίμηση» – για να το πούμε αλλιώς στην εκτίμηση για τους ίδιους δε χωράει λογική. Είναι ένα μπάσκετ στο οποίο ενώ θες να πεις «δεν αντέχω», λες «θέλω κι άλλο».

Σε αυτό το μπάσκετ οι προσωπικότητες είναι πάντα σημαντικές: καμία ομάδα των τελευταίων δεκαετιών δεν κέρδισε κάτι χωρίς να έχει αληθινά μεγάλους παίκτες και σε φόρμα.

Όμως πιο πολύ κι από αυτό μετρούν η προετοιμασία, η ικανότητα να επιβιώνεις χωρίς δυνάμεις καμιά φορά, αλλά με το μυαλό πάντα σε εγρήγορση, συχνά απέναντι και στη δυσπιστία του ίδιου σου του κοινού!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News