Παναθηναϊκός: «Δένει» με πολυετές συμβόλαιο τον Ιωαννίδη και αυξημένες αποδοχές

Παναθηναϊκός: Οι 4 πρώτες αλλαγές του Γιοβάνοβιτς

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές στον Φώτη Ιωαννίδη θέλοντας να τον επιβραβεύσει για την έως τώρα παρουσία του στην ομάδα.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που αγωνιζόταν στον Λεβαδειακό αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό το 2020 έναντι του ποσού των 100.000 ευρώ. Επιπλέον οι πράσινοι συμφώνησαν με την ομάδα της Βοιωτίας να μπει κι ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Έλληνας επιθετικός στη συνολική παρουσία του στο τριφύλλι έχει προσφέρει πολλά και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο στον Παναθηναϊκό επιθυμούν να τον «δέσουν» στη Λεωφόρο. Να θυμίσουμε πως ο Ιωαννίδης έχει συμβόλαιο έως το 2024 και δεν επείγει η ανανέωση συμβολαίου του, ωστόσο οι άνθρωποι του συλλόγου τον πιστεύουν πολύ και θέλουν να του το δείξουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportday», ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να κάνει πρόταση ανανέωσης συμβολαίου στον Ιωαννίδη έως το 2026 και μάλιστα χρηματικά οι αποδοχές του θα είναι αυξημένες. Ο Έλληνας φορ έχει από τα πιο χαμηλά συμβόλαια στην ομάδα και με την προσφορά του όλοι στο σύλλογο θεωρούν πως αξίζει περισσότερα χρήματα.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τόσο ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς όσο και η διοίκηση της ομάδας, πιστεύει πάρα πολύ τον Φώτη Ιωαννίδη. Κάτι που φαίνεται και στην πράξη, καθώς η πράσινη ΠΑΕ την περασμένη σεζόν δεν τον πούλησε στη Σάρλοτ του MLS που έδινε 2,6 εκ ευρώ, ενώ και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εκτός του Αντράζ Σπόραρ δεν πήρε κι άλλον επιθετικό την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News