Παναθηναϊκός: Δεν τον σηκώνει η Ελλάδα, γι΄ αυτό και αποχωρεί!

Εύκολα τον Ιωνικό ο Εξάστερος, ανησυχία για Όγκαστ

Η Ελλάδα δεν… σηκώνει τον Ζακ Όγκαστ που και στην δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό πέρασε και δεν ακούμπησε.

Στις 30/7/17, ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως έκανε δικό του τον Ζακ έναν περίπου μήνα μετά την έκδοση του ελληνικού διαβατηρίου του, καθώς ο παππούς του ήταν Έλληνας που είχε μεταναστεύσει στην Αμερική την δεκαετία του ’50.

Η έλλειψη εμπειρίας σε αυτό το επίπεδο και το πλήρες ρόστερ της ομάδας του Πασκουάλ στις θέσεις των ψηλών, δεν επέτρεψαν στον παίκτη να αγωνιστεί για πάνω από 14 ματς (5:48′) στην Ευρωλίγκα, μετρώντας 1,5 πόντους (10/16 δίποντα, 1/9 βολές) και 1,4 ριμπάουντ.

Στο πρωτάθλημα, το οποίο και κατάκτησε στο φινάλε της σεζόν αγωνίστηκε σε 32 αγώνες με 6,5 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Πήγε στην Τουρκία, φόρεσε τη φανέλα της Γαλατά, στο EuroCup ήταν ανεβασμένος με 13,4 πόντους, 7,1 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα σε 16 ματς και δεύτερος σκόρερ της στο πρωτάθλημα πριν του ξαναδώσει την ευκαιρία ο Εξάστερος όμως για μια ακόμα σεζόν ο Όγκαστ δεν έκανε το παραμικρό για να δικαιολογήσει το συμβόλαιο που του έδωσε το τριφύλλι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News