Παναθηναϊκός: Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι» πολίστες στον τελικό (vid)

Παναθηναϊκός: Δεν τα κατάφεραν οι «πράσινοι» πολίστες στον τελικό (vid)

Ο φετινός Παναθηναϊκός είχε κάνει ήδη την υπέρβαση στο πόλο, έφθασε ως τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος για 2η φορά στην ιστορία του, φάνηκε ανταγωνιστικός στο πρώτο 8λεπτο απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά δεν κατάφερε να σηκώσει την κούπα. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να παίζουν πολύ καλή άμυνα και τους τερματοφύλακες να κατεβάζουν… ρολά. Τόσο ο Ριστίσεβιτς, όσο και ο Ζερδεβάς ήταν ανίκητοι, πράγμα το οποίο επιβεβαιώνει το σκορ του πρώτου οκταλέπτου, το οποίο έμεινε σε χαμηλά επίπεδα (1-1).

Στη συνέχεια, ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε αποτελεσματικά στην επίθεση, παραμένοντας σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα. Με τα γκολ των Φιλίποβιτς και Φουντούλη, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν διαφορά δύο τερμάτων, την οποία διεύρυναν στη συνέχεια. για να πάνε στο ημίχρονο με το +4 (2-6).

Οι περίοδοι: 1-1, 2-6, 3-10, 4-14

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News