Παναθηναϊκός: Δεν σε παίρνει για άλλους Βέμερ και Μπεκ

Ενεργοποιήστε τα αποθέματα της υπομονής σας

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από το καλοκαίρι είχε αφήσει να φανεί ότι δεν …τρελαινόταν για κάποιον εκ των Καρλίτος, Μακέντα.

Ο Ισπανός έχει αρχίσει σούπερ, ο Ιταλός ακόμα ψάχνεται, ίσως τον έχει πάρει από κάτω ψυχολογικά αφού τους τελευταίους μήνες πρώτα ο Μπόλονι και τώρα ο Ιβάν τον καθήλωσαν στον πάγκο.

Δύσκολο να το συνειδητοποιήσει όντας μια τριετία ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού. Με τις μεταγραφές να ολοκληρώνονται αργά στο τριφύλλι δεν ήταν βέβαιο πως θα μπορούσε να αντικατασταθεί επάξια ο Κίκο σε περίπτωση που έπαιρνε μεταγραφή.

Αν για κάποιο λόγο θες να αντικαταστήσεις το νο1 γκολτζή σου κοιτάζεις το βιογραφικό αυτού που θα ρθει να παίξει στη θέση του: σε αυτό βλέπεις πρώτον αν ο νεοφερμένος έπαιζε στην προηγούμενη ομάδα του και αν σκόραρε.

Αν αυτά δεν υπάρχουν, τότε κρατάς αυτούς που έχεις – για ό,τι κακό έγινε μια χρονιά πριν φταίνε μεν, αλλά δεν μπορείς να τους πεις κι αποδιοπομπαίους τράγους ειδικά αν τους χρυσοπληρώνεις και δεν σε παίρνει να ζήσεις άλλους Βέμερ, Εσιέν και Μπεκ που λάμβαναν λεφτά για να κάθονται!

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News