Παναθηναϊκός: Δεν... πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα

Παναθηναϊκός: Δεν... πρέπει να βγαίνει από την ενδεκάδα

Πέρσι τον έβαλε αλλαγή ο Λάζλο Μπόλονι και ο Παναθηναϊκός που στο πρώτο ημίχρονο δεν ήξερε που πατούσε και που βρισκόταν κυριάρχησε στο κέντρο αλλά η αστοχία Μακέντα και Χατζηγιοβάνη δεν του επέτρεψε να φύγει από το Φάληρο με βαθμολογικό όφελος.

Την Κυριακή ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος ήταν ένα κέντρο μόνος του επιβεβαιώνοντας ότι είναι το μεγαλύτερο γηγενές ταλέντο στο Κορωπί.

Ενας αμυντικός μέσος πάνω από 1.80 εκ. με άρτια τεχνική κατάρτιση, με σωστές ποδοσφαιρικές αρχές όντας από τα 11 του χρόνια στην Ακαδημία του Παναθηναϊκού, προερχόμενος από τον Απόλλωνα Χαλανδρίου, που παίζει με το κεφάλι ψηλά και θυσιάζει το εγώ για το εμείς αναζητώντας την ουσία και όχι τη λεζάντα.

Το παλικάρι μετά από δύο χρόνια στην πρώτη ομάδα έχει αποκτήσει ρόλο, καθιερώνεται, με μικρά, σταθερά και σίγουρα βήματα.

Τα χρήματα και τα μεγαλεία έπονται. Ο Αλεξανδρόπουλος μόλις συστήθηκε στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό. Την υγειά του να έχει και τα καλύτερα έρχονται…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News