Παναθηναϊκός: Δεν πήγαν στράφι τα χρήματα της μεταγραφής του

Βαθμολογία: Τέταρτος, αλλά... απογοητευμένος ο Παναθηναϊκός

Σκόραρε (έστω και άνευ αντικρύσματος) στο Βόλο ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, γενικά ο Αργεντινός ήταν σε κέφια και το τελευταίο διάστημα είναι σε φόρμα. Το παιδί άργησε να πάρει μπροστά και υπήρχαν αμφιβολίες για το ορθό της θερινής του επιλογής.

Ο Παλάσιος λαμβάνει ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου, με ένα ποσό που πλησιάζει τις 600.000 ευρώ ετησίως για την επόμενη τριετία.

Ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον νούμερο ένα στόχο του για την ενίσχυση στους εξτρέμ, έναν παίκτη που αν κάνει όσα έχει συνηθίσει στην καριέρα του στην Λατινική Αμερική, τότε θα μπορεί να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο!

Ο 29χρονος εξτρέμ έχει αγωνιστεί με την φανέλα των Μπόκα Τζούνιορς, Πατσούκα, Νιούελς, Άρσεναλ Φούτμπολ Κλαμπ, Ατλέτικο Ουνιόν, Ταγιέρες και Ιντεπεντιέντε. Συνολικά σε 218 ματς πρωταθλήματος έχει 52 γκολ και 20 ασίστ ενώ σε Λιμπερταδόρες και Σουδαμερικάνα έχει 21 συμμετοχές 2 γκολ και 1 ασίστ.

Το επίπεδό του είναι πάνω από εκείνο του ελληνικού πρωταθλήματος, επιπλέον το τριφύλλι έχει παράδοση με τους παίκτες από την Αργεντινή και ο Σεμπάστιαν αφού του πήρε λίγο καιρό να συνηθίσει την διαφορά Ευρώπης-Λατινικής Αμερικής δείχνει πως ορθώς ο Ιβάν πόνταρε πάνω του.

Πριν υπογράψει ήταν βασικός και αναντικατάστατος και σε 9 αγώνες είχε μοιράσει 4 γκολ στους συμπαίκτες του, αποτελώντας ένα από τα δυνατά «χαρτιά» της Ιντεπετιέντε.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News